Clicky

 

Kontakt Informasjon

SEC AS

SEC AS

Bleivassvegen 7, 5347 Ågotnes
ADRESSE: Bleivassvegen 7, 5347 Ågotnes
TELEFON: +47 56 31 34 00
E-POST: post@secas.no
KART: link

PRESSEMELDING

PSW Group kjøper SEC AS  

(Bergen, 06 juni 2016) PSW Group har signert en avtale for kjøp av alle aksjene i SEC AS, et suksessfullt oljeservice selskap som leverer systemer, tjenester og vedlikehold til subsea og drilling industrien. PSW Group vurderer SEC AS markedsposisjon som sterk og med store muligheter for videre vekst.

 

SEC AS ble etablert i 1997 og har siden da hatt en stor vekst av kunder og omsetning. Så langt i 2016 har SEC AS sikret ordrer i størrelsesorden NOK 90 millioner og har en sterk posisjon for videre vekst fremover.

Selskapet har hovedkvarter på Ågotnes, Hordaland og har ca 40 fulltids ansatte.

 

Kjøpet av alle aksjene i SEC AS ifra SEC Holding AS innebærer også en plan om å utvikle eksisterende eiendom med et nytt og topp moderne anlegg på Ågotnes innen 2018.

Som en del av kjøpet vil selskapet bytte navn til PSW Power & Automation AS og vil bli et 100 % datterselskap i PSW Group.

"SEC AS har over de siste årene vist sterk vekst og har bygget en bred kundeportefølje innenfor de segmentene som det opereres i. 

Sammen med et nytt planlagt anlegg på Ågotnes og muligheten til å levere tjenester innen krevende områder on- og offshore med høy kvalitet og korte tidsfrister, mener vi SEC AS har flotte muligheter for videre vekst”, sier Oddbjørn Haukøy, CEO i PSW Group. 

Eirik Sørensen, Daglig Leder av SEC AS, sier: "SEC AS og PSW Group har over årene jobbet tett sammen på flere prosjekt og de to selskapene er en god «match».  

Med oppkjøpet ferdig vil SEC AS og PSW Group være en komplett partner innen system leveranser, rigg modifikasjoner og vedlikehold av subsea og drilling utstyr”.

Vi forventer at den nye konstellasjonen vil gi raske synergier og markedmessige muligheter.

 

 

Kontakt:

Oddbjørn Haukøy, CEO of PSW Group

Telefon: + 47 91 17 19 14
 

Eirik Sørensen, Daglig Leder i SEC AS

Telefon: +47 93 67 82 33

 

 

SEC AS er en system leverandør innen olje og gass og har spesialisert seg innen moduler for kraftoverføring og kontroll systemer, samt produksjon av tradisjonelt tredjepart utstyr for subsea og drilling industrien. SEC består av følgende avdelinger: Engineering, Electro & Automation, EX verksted og Mekanisk/Hydraulisk verksted. Selskapet har hovedkvarter på Ågotnes. For mer informasjon, vennligst se www.secas.no

 

PSW Group er et konsern som leverer multidisipline tjenester mot olje- og energinæringen, både onshore og offshore, med bred kundebase innenfor subsea og drilling. Konsernet er inndelt i følgende selskaper: PSW Group, PSW Integrity og PSW Solutions. Gruppen har hovedkontor på Mongstad og fasiliteter på Kokstad og Ågotnes. For mer informasjon, se www.psw.no

Link til publisert artikkel Offshore.no: http://offshore.no/sak/269660_psw-group-kjoper-sec-as 

Nytt bygg, Ågotnes. Ferdigstilles januar 2018.